Οι 10 κορυφαίες εταιρείες τρακτέρ στον κόσμο: Τα τρακτέρ είναι το πολυτιμότερο εργαλείο για τους αγρότες. Σε αυτόν τον αιώνα, δεν μπορεί να φανταστεί κανείς τη γεωργία χωρίς τρακτέρ. Είναι μία μηχανή πολλαπλών εργασιών που παρέχει αποτελεσματική εργασία στα χωράφια. Σε όλο τον κόσμο, τα τρακτέρ παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του αγρότη. Οι μάρκες των τρακτέρ παράγουν συνεχώς τρακτέρ που είναι πλούσια σε ποιότητα. Στις μέρες μας, οι ινδικές εταιρείες τρακτέρ δίνουν διαγωνισμούς στην ξένες εταιρείες τρακτέρ. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις 10 κορυφαίες εταιρείες τρακτέρ στον κόσμο.

Ποια είναι η καλύτερη εταιρεία τρακτέρ στον κόσμο;

Σε αυτή την ανάρτηση, θα αναφέρουμε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με 10 κορυφαίες εταιρείες τρακτέρ στον κόσμο. Δείτε παρακάτω μια λίστα με τις καλύτερες εταιρείες τρακτέρ στον κόσμο.

1. Mahindra & Mahindra


Η Mahindra Tractor είναι το νούμερο 1 brand με τρακτέρ στον κόσμο. Είναι ένας κατασκευαστής από την Ινδία που παράγει σύμφωνα με τις ανάγκες των αγροτών τρακτέρ υψηλής ποιότητας. Η Mahindra εργάζεται πάντα για τη βελτίωση των αγροτών. Προμηθεύουν τρακτέρ παγκοσμίως ανάλογα με τις απαιτήσεις. Τα ισχυρά και ανθεκτικά τρακτέρ της Mahindra βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας σε αγροκτήματα παγκοσμίως. Η Mahindra έχει κερδίσει το βραβείο Deming και το μετάλλιο ποιότητας της Ιαπωνίας. Εκτός των άλλων, η Mahindra είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τρακτέρ στον κόσμο.

Mahindra Worldwide Businesses

Mahindra Tractors
Swaraj Tractors
Mahindra Tractors USA
Mahindra Yueda (Yancheng) Tractors Company Ltd – Jinma Tractors
Mahindra Gujarat Tractors
Trringo
Mahindra Tractor Implements

Mahindra Official Website – //www.mahindra.com

2. John Deere

Η εταιρεία τρακτέρ John Deere είναι φημισμένη. Η Deere ακολουθεί την κληρονομιά της και προμηθεύει τρακτέρ υψηλής απόδοσης στους πελάτες της. Η τιμή του τρακτέρ John Deere είναι προσιτή και οι προδιαγραφές του το καθιστούν το πιο αγαπημένο τρακτέρ μεταξύ των αγροτών. Οι αρχές του John Deere είναι: ακεραιότητα, ποιότητα, δέσμευση και καινοτομία. Εργάζονται πάντα για τη βελτίωση των αγροτών. Η John Deere προμηθεύει προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της και προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους παρέχοντάς τους προϊόντα υψηλής ποιότητας.

John Deere Subsidies Worldwide

Wirtgen Group
Ribouleau Monosem
Nortrax
The Vapormatic Company
Deere-Hitachi Construction Machinery Corporation
John Deere Electronic Solutions
Hagie Manufacturing
Deere Credit Services Inc
Blue River Technology

Official Website – //www.deere.com/en

3. Massey Ferguson

Η Massey Ferguson Limited είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τρακτέρ και παράγει ισχυρά τρακτέρ για τους πελάτες της. Είναι μια αμερικανική εταιρεία παραγωγής αγροτικού εξοπλισμού που ιδρύθηκε το 1953. Το τρακτέρ Massey Ferguson έχει τεράστια ζήτηση σε όλο τον κόσμο για την ευελιξία του. Κατασκευάζουν ποιοτικά και προηγμένα προϊόντα και τα προμηθεύουν στους πελάτες τους σε ένα λογικό εύρος τιμών. Τα τρακτέρ Massey Ferguson παράγουν τρακτέρ που έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και μοναδική εμφάνιση. Οι αγρότες εμπιστεύονται τα τρακτέρ Massey Ferguson.

Massey Ferguson Product Line up

Sub Compact Tractors
Compact Tractors
Utility Tractors
Mid Range Tractors
High Horsepower Row Crop Tractors

Massey Ferguson Official Website – //www.masseyferguson.us

4. Case IH


Η Case IH είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά εξοπλισμού αγροκτημάτων με έδρα στις ΗΠΑ. Εμφανίστηκε με το γεωργικό της τρακτέρ το 1923. Κερδίζουν συνεχώς τις καρδιές των αγροτών. Παράγουν τα πιο ισχυρά τρακτέρ στον κόσμο. Η Case IH έχει την ισχυρότερη γκάμα προϊόντων στον κόσμο. Είναι ο 2ος μεγαλύτερος κατασκευαστής αγροτικού εξοπλισμού στη Βόρεια Αμερική και έγινε μέρος του CNH το 1999. Η Case IH παράγει μοναδικά προϊόντα με οικονομικά καύσιμα. Καλύπτουν μεγάλες αγορές παγκοσμίως και οι αγρότες την εμπιστεύονται. Παρέχουν πάντα ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες τους.

Case IH Product lineup

4WD, ROWTRAC, & TRACK TRACTORS
AFS Connect™ Steiger® Series
Steiger® Series
AFS Connect™ Magnum™ Series
Magnum™ Series
ALL-PURPOSE TRACTORS
Optum™ Series
Puma® Series
Maxxum® Series
COMPACT, UTILITY & SPECIALTY TRACTORS
Vestrum™ Series
Farmall® Series

Cash IH Official Website – //www.caseih.com

5. Sonalika International


Η Sonalika International είναι η πιο δημοφιλής μάρκα σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1969. Έχουν διάφορες σειρές τρακτέρ παγκοσμίως για να καλύψουν τις ανάγκες των αγροτών και της αγοράς. Η Sonalika κατασκευάζει το πιο προηγμένο τρακτέρ στον κόσμο προηγμένης τεχνολογίας. Σήμερα ο όμιλος Sonalika βρίσκεται στις τρεις κορυφαίες εταιρείες τρακτέρ της Ινδίας. Προμηθεύουν και κατασκευάζουν σύμφωνα με τη ζήτηση των αγροτών. Η Sonalika έχει μια μοναδική θέση στις καρδιές των πελατών, παρέχοντάς τους προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Τα τρακτέρ της διαθέτουν ισχυρούς κινητήρες, εξοικονόμηση καυσίμου, μεγάλη δεξαμενή καυσίμου, βαριά υδραυλική ανυψωτική ικανότητα κ.λπ. Τα τρακτέρ Sonalika είναι κατασκευασμένα με όλα τα χαρακτηριστικά ικανοποιούν τους αγρότες.

Sonalika Tractor Series Worldwide

Sonalika 110
Sonalika WT 90
DI 75
DI 75 RX
Sonalika 75 N
Gardentrac 20
DI 30 Baagban
60 MM Super
Official Website – //www.sonalika.com


Πηγή: iterranews.gr